اسپانیا + آلمان ۸ روزه

(1 بررسی)
قیمت
از1,490€+نرخ پرواز
قیمت
از1,490€+نرخ پرواز
نام کامل*
ایمیل*
درخواست شما*
افزودن به لیست دلخواه

افزودن آیتم به علاقه مندی ها نیازمند یک حساب کاربری است

553
7 شب و 8 روز
دسترسی: 22 مهر الی 9 دی
تهران
بارسلون - مونیخ
حداکثر نفرات: 16
درباره تور
7 شب و 8 روز

آلمان (به آلمانی: Deutschland، دُیچلند) با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان (به آلمانی: Bundesrepublik Deutschland: BRD)، نام بین‌المللی روی نقشه “germany” کشوری در قاره اروپا با پایتخت برلین است. آلمان از شمال بادریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد.مساحت آن ۳۵۷۱۲۱٫۴۱ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر، پرجمعیت‌ترین کشور اروپا است.

اولین حضور جامعهٔ انسانی در سرزمین امروزی آلمان به حدود ۱۳۰٫۰۰۰ تا ۲۳۰٫۰۰۰ سال پیش و انسان‌‌های نئاندرتال بازمی‌گردد. رمی‌ها اولین گروه از انسان‌های متمدن بودند، که در آلمان ساکن شدند. تا سال ۸۰۰ میلادی آلمان حکومت مقتدری نداشت و مورد تاخت و تاز همسایه‌ها بود. در این سال شارلمانی توانست کشورهای رم را متحد کند، اما این اتحاد کوتاه مدت بود. از سرزمین‌های متعلق به وی، سه پادشاهی شکل گرفت، که یکی از آن‌ها به آلمان امروزی ختم می‌شود. اولین پادشاه آلمانی‌زبان در این سرزمین، لودویگ شاه آلمانی بود. دیگر کشورها از آن پس، مردم این سرزمین را با زبان آلمانی می‌شناختند. پس از این دوره، حکومت به امپراطوری مقدس روم رسید، این دوره که شامل قرون وسطی می‌شود با قدرت گرفتن کلیسای کاتولیک همراه بود. ظهور کلیسای پروتستان و مارتین لوتر را می‌توان از رویدادهای مهم آن زمان برشمرد. پس از آن در اوایل قرن ۱۹ام امپراطوری پروس از اتحاد مناطق آلمانی در کنگره وین شکل گرفت. با پایان جنگ جهانی اول، قیصر مجبور به استعفا شد، این دوره تا برآمدن فاشیسم را دوران جمهوری وایمار می‌نامند. با بدتر شدن وضعیت اقتصادی در آلمان پس از جنگ جهانی اول و گسترش نژادپرستی، حزب نازی در این کشور به قدرت رسید. این حزب تا پایان جنگ جهانی دوم و شکست آلمان در این کشور حاکم بود. پس از جنگ جهانی دوم، کشور آلمان، به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شد، تا در سال ۱۹۹۰ آلمان غربی و شرقی متحد گشته و جمهوری فدرال آلمان را تشکیل دهند.

آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای ۱۶ ایالت است. این ایالت‌ها می‌توانند در برخی مسایل مستقل عمل کنند. آلمان هم‌اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادیِ حوزهٔ پولیِ یورو محسوب می‌شود. شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند.

آلمان در دو جنگ جهانی اول و دوم نقش گسترده‌ای داشت و در پی این دو جنگ خسارت‌های زیادی را متحمل شد. پس از پایان جنگ با وام‌هایی که از کشورهای متفق گرفت، توانست کشور را بازسازی کند. جمهوری فدرال آلمان هم‌اکنون یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

اسپانیا

با نام رسمی پادشاهی اسپانیا کشوری مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور درشبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد. سرزمین اصلی اسپانیا از جنوب و شرق با دریای مدیترانه و جبل الطارق، از شمال و شمال شرق بافرانسه، آندورا و خلیج بیسکای و از غرب و شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس هم‌مرز است. مرز اسپانیا با پرتغال (به طول ۱۲۱۴ کیلومتر) طولانی‌ترین مرز یکپارچه در اتحادیه اروپا است.

قلمروی اسپانیا افزون بر سرزمین اصلی شامل جزایر بالئارس در دریای مدیترانه، جزایر قناری در سواحل آفریقایی اقیانوس اطلس، دو شهر خودمختارسبته و ملیلیه در آفریقای شمالی هم‌مرز با کشور مراکش و چندین جزیره مسکونی و غیر مسکونی دیگراز جمله آلبوران، شافاریناس، آلوزماس و ولز د لا گومرا می‌باشد. با مساحت ۵۰۵۹۹۲ کیلومتر مربع، اسپانیا کمی بزرگتر از ترکمنستان و از لحاظ بزرگی دومین کشور بزرگ اروپای غربی و پنجمین کشور بزرگ اروپاست.

مسیر سفر

تهران – بارسلون – مونیخ – تهران

تاریخ های حرکت

22 مهر – 6 آبان – 9 دی

خدمات

  • بلیط رفت و برگشت+ ترانسفر فرودگاهی
  • اقامت در هتل با صبحانه
  • ویزا شنگن + بیمه مسافرتی
  • راهنمای فارس زبان وگشت شهری
مدارک مورد نیاز به زبان اسپانیایی

 * کلیه مدارک نیازبه ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیازبه تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 3 قطعـه عکـس5/4*5/3 رنگـی،تمـام رخ بـازمینـه سـفید، 80 % صورت کاملا ازروبـرو،بـدون لبخنـد،بـدون عینـک، گـردی صـورت کامـلاًمشـخص باشـد، حداکثـر بـرای 3 مـاه اخیـر (عکـس بـا گذرنامـه و ویزاهـای قبلـی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصـل گواهـی حسـاب بانکـی بـا مهـر و امضـاء بانـک فقـط بـه زبـان انگلیسـی (ارائـه گـردش حسـاب و گواهـی تمکـن الزامیسـت و زمـان صـدور گواهـی حسـاب بانکـی حداکثـر 10 روز قبـل از تاریـخ تحویـل مـدارک بـه سـفارت باشـد و سـایز پرینـت بانکـی A4 باشـد)

الف( حسابهای جاری : کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان

ب) گواهـی تمکـن بـه زبـان انگلیسـی بـرای سـپردههای بانکـی بـه همـراه گـردش شـش ماهـه سـود بـه زبـان انگلیسـی از طـرف بانـک، همـراه بـا مهـر شـعبه و امضـاء بانـک (ارائـه گواهـی تمکـن بـرای حسـاب گـردش سـود نیـز الزامـی اسـت)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000ريال باشد

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: کارت نظام پزشکی + پروانه مطب یا پروانه دائم پزشکی یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشـاغل دولتـی: حکـم کارگزینـی، آخریـن فیـش حقوقـی و یـا نامـه از سـازمان مربوطـه بـا ذکـر مـدت اشـتغال، سـمت و میـزان حقـوقی دریافتـی و سـابقه بیمـه تامیـن اجتماعـی بـا مهـر سـازمان

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویشفرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز) معلمـان ، اسـاتید و اعضـاء هیئـت علمـی دانشـگاه: اصـل حکـم کارگزینـی یـا گواهـی اشـتغال بـه کار بـه همـراه فیـش حقـوقی و سـابقه بیمـه تامیـن اجتماعـی بـا مهـر سـازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهـت دانـش آموزانـی کـه در سـال تحصیلـی قصـد سـفر دارنـد، عـلاوه بـر نامـه اشـتغال بـه تحصیـل، ارائـه اصـل و ترجمـه رضایتنامـه کتبـی از مدیریـت مدرسـه بـا ذکـر تاریـخ سـفر الزامـی می‌باشـد

7) بـرای فرزنـدان زیـر 18 سـال کـه بـدون همراهـی والدیـن یـا بـا یکـی از آن‌هـا سـفر مـی کننـد رضایتنامـه محضـری الزامـی اسـت و نیـاز بـه ترجمـه بـه زبـان اسـپانیایی دارد.

* فرم سفارت متقاضیان زیر 18 سال بایستی توسط پدر و مادر امضاء شود

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

* حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری BLS الزامی میباشد

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.

 *چـک رمـزدار یـا ضمانتنامـه بانکـی حداقـل بـه مبلـغ 500.000.000 ريـال در وجـه آژانـس محـل ثبـت نـام جهـت ضمانـت حسـن اجـرای تعهـدات کـه پـس از بررسـی مـدارک در صـورت نیـاز بـه ضمانتهـای بیشـتر متعاقبـا ًاعـام میگـردد

 * لازم بذکـر اسـت بـا توجـه بـه مـدارک ارائـه شـده و نظـر سـفارت ممکـن اسـت مـدارک دیگـری از مسـافر در خواسـت گـردد کـه تهیـه و ارائـه آنهـا جهـت اخـذ ویـزا الزامـی مـی باشـد.

  • شرایط کنسلی در زمان ثبت نام مشخص می گردد
  • ضمانت اجرای تور حداقل 20 نفر می باشد
  • پرداخت 50% مبلغ تور در زمان ثبت نام الزامی می باشد
  • درصورت افزایش نرخ بلیط هواپیما تا قبل از حرکت تور، تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد
  • درصورت عدم صدور ویزا توسط سفارت این شرکت هیچ تعهدی را در صدور روادید نخواهد داشت و پس از کسر مبلغ تعیین شده از سوی آژانس الباقی مبلغ مسترد می گردد
  • مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین از بابت هرنوع ممنوعیت خروجی از کشور برعهده مسافر و آژانس ثبت نام کننده می باشد، درغیر این صورت مسئول هزینه های متعلقه خواهد شد
نقشه گوگل
گالری تصاویر
1 بررسی
مرتب سازی بر اساس:امتیازتاریخ

حمید داراب پور

مسافر انفرادی

واقعا این تور بهترین تجربه سفری بود که تا به حال داشتم

اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۷