یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت .

باید توجه داشته باشید که به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا باید توسط خود متقاضیان یا از طریق نمایندگان قانونی، در یکی از سفارت های کانادا در کشورهای دیگر، مانند ترکیه، پیگیری شود.

 

مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی::

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی

+ ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان

+ ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”

+ تکمیل فرم درخواست ویزا Application form

+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information

+ یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید

+ ترجمه سند ملکی در صورت وجود

+ ترجمه مدارک شغلی

+ گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد

+ نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک

+ دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده

+ مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده

+ رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

+ رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

 

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا::

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

چند توصیه مهم و کاربردی::

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

 

telegram

 1
2   3
5   4
7   6
9   8
10   phone1 
 
13 
iatalogo bankmelat 500px-Mahan Air Logo svg Pasargad qeshm-air-logo iranair-logo meraj1
turkish-airlines-logo etihad airways logo-emirat logo-alitaliya Qatar Airways Logo Gulfair logo Agean
Scroll to Top